A sertésszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt káposztához hozzákeverjük a köménymagot, az összepréselt fokhagymát, a lereszelt hagym
A velőt áztassuk langyos vízbe, majd vágjuk kockára. A hagymát pirítsuk meg a zsírban, tegyük rá a velőt, és kevergetve süssük pár percig. Sózzuk, borsozz
A húst és a szalonnát sós vízben megfőzzük, majd kiszedjük, és a levében megfőzzük a rizst. A zsemléket felkockázzuk, majd hozzáadjuk a vért. A hagymát f
A vesét tisztítsuk meg, áztassuk ki vízben, majd vágjuk szeletekre. A hagymát pirítsuk meg, tegyük rá a vesét, és kevergetve pirítsuk 4-5 percig. Sózzuk, bor
A mártáshoz gőz fölött keverjük össze a tojássárgáját, a vizet és a borecetet. Akkor jó, ha a hőmérséklete eléri a 80 fokot. Tegyük félre hűlni, majd
Egy tálban összekeverjük a felszeletelt almát, aszalt szilvát, a reszelt citromhéjat, a rumot és a morzsát. Ezt a sózott, borsozott dagadóba töltjük, majd min
A májat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe mártjuk, és olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékba tesszük a felszeletelt hagymát, majd felöntjük a
A hagymát, a paprikát és a paradicsomot felszeleteljük, majd egy beáztatott agyagedénybe tesszük, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. A feldarabolt virslit és szalo
Ugrás a lap tetejére >>