A húst téglalap alakúra vágjuk, sózzuk. A tojást, a joghurtot és a sajtot összekeverjük, formába öntjük (kisebb legyen valamivel, mint a hússzelet), és megs
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, fűszerekkel ízesítjük, és megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a paprikát felszeleteljük, majd
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, és fél órát állni hagyjuk. Utána a forró olajon vagy zsíron mindkét oldalát átsütjük. Vizet adunk hozzá, és megpá
A húst megkötözzük (mint egy sonkát), sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal és a fokhagymával ízesítjük, majd alufóliára tesszük. Olajjal megkenjük, becsomagol
A húst tisztítsuk meg, fűszerezzük be sóval, valamint borssal és mindkét oldalát alaposan pirítsuk aranybarnára az olívaolajon. Majd tegyük bele a felkarikáz
A húst felkockázom, és olajban fehéresedésig főzőm, majd hozzáadom a fűszereket, felöntöm vízzel és puhára főzőm. Ha megpuhult a hús és elfőtte a vizet
A húst felkockázzuk, leforrázzuk, majd 4 dkg zsíron megpirítjuk. Ezután felöntjük vízzel, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, sózzuk, borso
170 celsius fokra előmelegítjük a sütőt (légkeverés: 150 fok). A vékonyra kiklopfolt húsokat sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 3 ek. felforrósíto
Ugrás a lap tetejére >>