A húst ledaráljuk, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Ezután belekeverjük az összepréselt fokhagymát. Bélbe töltjük, majd füstöltjük, és hűvös helyen
A fejhúst és a bőrkét egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Amikor félig megpuhultak, beletesszük a tokát is. Eközben a felaprózott h
A felsálat felszeleteljük, majd rést vágunk rájuk. Ezt sózzuk, borsozzuk. A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt kolbászt,
A tarját felszeleteljük bőröstül, majd sózzuk. A zsírt egy lábosba tesszük, rátesszük a húst, majd az egészet ropogósra sütjük. Amikor elkészült ízlés
A karajt zsírban elősütjük, majd felöntjük fél liter vízzel, és így pároljuk. Közben bedörzsöljük a fokhagymával, és a szalonnaszeletekkel megtűzdeljük
A húst vágjuk nagyobb darabokra, és tegyük fel 2 liter vízben főni. Amikor forrni kezd, vegyük le róla a habot, sózzuk meg, tegyük bele a fűszereket, a hagymá
Fólialapok között kiklopfoljuk a húst, félbevágjuk, hogy nagyobb szeletet kapjunk kiterítve, majd megsózzuk, megborsozzuk. Vastagon megkenjük a tejszínes tormá
A csülökről a bőrt egy darabban levágjuk, majd a csontot is eltávolítjuk. A húst ledaráljuk, összekeverjük a tojással, a beáztatott zsemlével, majd sózzuk,
Ugrás a lap tetejére >>