A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd megpirítunk rajta egy fej hagymát. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felcsíkozott paprikát és a felapr
A húst négy szeletre felvágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, majd vajon félig átsütjük. Ezután beletesszük a zöldborsót, kevés vizet, sózzuk, cukrozzuk. Amint z
Felteszünk forrni egy kis vizet, maj ha más forr, levesszük a tűzről, aztán a megtisztított, héjukon éles késsel keresztben bemetszett paradicsomokat beleengedj
A húst felszeleteljük, megsózzuk, hirtelen kisütjük. Eközben a felaprózott hagymát és a nagyon vékonyan felszeletelt zöldségeket egy másik lábosban megpirí
A zsályaleveleket süssük meg 2 perc alatt az olajon, szedjük ki és tegyük papírtörlőre. A visszamaradt olajon süssük meg a húst oldalanként 4 perc alatt. Veg
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejfölt, majd hozzákeverjük a felaprózott petrezselymet, a mustárt, a zsemlemorzsát, a lereszelt almát és az összes fűszert. A
A vért meleg abálólével péppé dolgozzuk, majd a felaprózott, megpirított vérrel együtt a felkockázott zsemléhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel íze
Fokhagymával bedörzsöljük a húst, egymásra rakva állni hagyjuk. Közben lisztet összekeverünk egy kevés borssal. Beleforgatjuk a húsokat, és forró olajban ki
Ugrás a lap tetejére >>