A tejbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, majd összekeverjük a hússal, a tojással és a liszttel. Sózzuk, borsozzuk, fasírtokat csinálunk belőle, majd az összes
Tisztítsuk meg a húst, vágjuk nagyobb darabokra és dolgozzuk össze a paprikával, a cukorral, ízlés szerint sóval, a citrmolével, a cukorral, a paradicsompürév
Hússzeleteket kicsit metsszük be. A spenótot forrásban lévő vízben blansírozzuk 3 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Zúzzuk össze a fokhagymát és a mogyoróhagy
Sertéscombot szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, bedörzsöljük sóval, borssal, pirospaprikával, fokhagymával, és félreteszük állni. Májat vékony szeletekre vág
Pucoljuk meg és aprítsuk fel a hagymát. Petrezselymet vágjuk apróra. Gyúrjuk össze a darált húst, a hagyma felét, a tabascot, a tojássárgáját, a zsemlemorzs
A húst sózzuk, borsozzuk, rákenjük a mustárt, majd másnapig hűtőbe tesszük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszárítjuk. Vékonyan felszeleteljük, és vék
A húsokat megmossuk, majd miután megszáradtak, bedörzsöljük őket a borssal. Olajban megpirítjuk mindkét oldalukat, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a
Az oldalast megmossuk, besózzuk, majd tepsibe tesszük. Kevés vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. Forró sütőben megsütjük. Közben
Ugrás a lap tetejére >>