Hússzeleteket kicsit metsszük be. A spenótot forrásban lévő vízben blansírozzuk 3 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Zúzzuk össze a fokhagymát és a mogyoróhagymát. Nyomjuk ki a spenótból a levet, vágjuk össze és tegyük egy edénybe.
Pirítsuk apróra a zúzott fokhagymát és mogyoróhagymát vajban üvegesre, adjuk hozzá a spenótot, ízesítsük, és tegyük hozzá a tejszínt.
Töltsük meg a hússzeleteket spenótos töltelékkel. Süssük a hússzeleteket oldalanként 2 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom