Keverjük össze 2 lime levét, 60 ml olajat és a koriandert. A maradék lime-okat vágjuk cikkekre. a húst, a hagymát és a lime-gerezdeket tűzzük fel vízben ázta
A lábakat sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsibe tesszük, Kevés vizet aláöntünk, majd magas fokozaton másfél órát sütjük. Egy óra elteltével mellétesszük az
A húst sózzuk, borsozzuk, olajjal bekenjük, majd magas fokozaton 2 órát sütjük. A levét a borral és a levessel pótoljuk sütés közben, majd másfél óra utá
Tegyük a húst fél órára bő hideg vízbe, hogy a só kiázzon belőle. Ezután csöpögtessük le, kenjük be bőségesen olajjal, hintsük meg borssal és helyezzü
Öntsük fel bőségesen vízzel a húst és hagyjuk benne 3 órán át, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet, főzzük fel és 5 percig rotyogtassuk, ez
A májat feldaraboljuk. A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntjük egy kevés vízzel, és megpároljuk benne a belsősé
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a húst, és hagyjuk benne pácolódni 60 p
Egy lábosban keverjük össze a mézet a narancslével, a lime levével és héjával, a gyömbérrel és a sóval. 20-30 percig forraljuk gyöngyözve. Hagyjuk hűlni,
Ugrás a lap tetejére >>