» 800 g kis kockára vágott sertésfilé » 90 ml extraszűz olívaolaj » 4 lime frissen facsart leve » 2 durvára vágott avokádó » 2 vékony cikkekre vágott lila hagyma » 1 kimagozott, finomra vágott, piros csili » 2 evőkanál finomra vágott koriander » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze 2 lime levét, 60 ml olajat és a koriandert. A maradék lime-okat vágjuk cikkekre. a húst, a hagymát és a lime-gerezdeket tűzzük fel vízben áztatott nyársakra, majd forgassuk bele őket a pácba. Közben keverjük össze az avokádót, a csilit, a citromlevet és a maradék olajat. Sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpenyőt, és a kebabot kb. 8-10 percig megforgatva grillezzük. Amikor elkészült avokádósalsával tálaljuk.
Elkészítési idő 28-30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom