Néhány szelet húst kiklopfolunk, és besózunk. Hagymát pirítunk, belerakjuk a rizst, fűszerezzük, petrezselymet adunk hozzá, és megpároljuk. Utána a hússzele
Karajt szárazra törölgetjük, sóval, őrölt borssal bedörzsöljük, és forró olajon megpirítjuk.
Tűzálló tálba tesszük, húslevessel meglocsoljuk, és elő
Az olajat sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a tormát, a mustárt és a citromlevet, majd ezzel kenjük meg a felszeletelt húst. Grillen készre sütjük, közben többs
Pác:
Keverjük össze a hozzávalókat egy lábosban, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük még 2 percig. A húson vágjuk be kicsit a bőrt.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a paprikával és a fokhagymával ízesítjük. Rátesszük a felszeletelt hagymát, mustárral bekenjük, majd kevés olajat cs
A húsokat szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A szalonnát a bőrig bevagdossuk, majd megpirítjuk. A hússzeleteket megsütjük.
Sült bu
A húst sózzuk, majd megkötözzük, mint egy sonkát. Késsel bevagdossuk, majd a nyílásokba a rozmaringos, zsályás, fokhagymás keveréket tesszük. Olajjal megken
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Utána fasírtokat sodrunk belőle, majd forró olajban kisütjük.
Ugrás a lap tetejére >>