A felhevített vaj felén pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felkarikázott répát, a petrezselyem felét, a kakukkfüvet, egy zúzot
Az olívaolajat tálba öntjük, majd beleszórjuk a kakukkfüvet és a petrezselymet. Hozzáadjuk az őrölt csilit, az őrölt római köményt, a pirospaprikát és eg
Az összes fűszert egy tálban összekeverjük, majd a nyelvre szórjuk, és egy órát állni hagyjuk. Ezután annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje, majd így hűt
A páchoz 1,5 liter vízben oldjuk fel a cukrot és a sót, helyezzük bele a húst, fedjük le, és tegyük 2 órára hűtőbe. A relish-hez keverjük össze a cukrot, a
A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajban kicsit megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral és kevés vízzel, és így párolni kezdjük. Amikor már kissé megpuhult, f
A húst lefejtjük a csontról, besózzuk, és kevés olajon megsütjük. A hagymát felkarikázzuk, a húst bekenjük a Piros Arannyal, mellétesszük a hagymát, fokhag
A diót pirítsuk meg az üres serpenyőben. Megtisztítjuk és felaprózzuk a mogyoróhagymát, a paradicsomot felkockázzuk. Egy keveset felmelegítünk a paradicsom ol
A húst verjük ki, sózzuk meg, és forgassuk liszttel elkevert tojásba. Forró olajban süssük ki. Sült burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>