Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt húsokat, majd felöntjük kb. 3,5 liter vízzel, és főzni kezdjük. Közben sózzuk, hozzáadjuk a hagymákat, a felszel
A húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott szalonnát, valamint az összes fűszert. Az egészet a marhahólyagokba töltjük, majd 2 napig hűvös helyen
A májból és a szalonnából, valamint a felaprózott hagymából és az összes fűszerből egy ragut készítünk. Eközben a tarját 10 egyforma szeletre felvágjuk,
Keverjük össze a lisztet és a mustárpot. A húst mártsuk bele, majd a kissé felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forrósítsuk fel az olajat, és a bordákat old
A karajt süssük körbe, és hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, fektessük rá a húst, kenjük meg mustárral, és
A húst kicsontozzuk, megsózzuk, majd az olajon átsütjük. Bekenjük a Piros Arannyal, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a vizet, lefedjük, és megpároljuk.
A must
A húst úgy vágjuk fel, hogy szétterítve egy nagy, ujjnyi vastag szeletet kapjunk. Sózzuk, borsozzuk, és mustárt kenünk rá, majd összegöngyöljük, átkötjük
A húst sózzuk, borsozzuk, megkenjük a mustárral. A felaprózott hagymákat a húsra szórjuk, majd magas fokozaton valamivel több, mint fél óra alatt készre sütj
Ugrás a lap tetejére >>