Az olajba keverjük a borsot és a bazsalikom felét, majd 10 percig ebben pároljuk a húst. Ezután vajban megsütjük, majd a tetejükre kenjük a bazsalikomos, morzs
A karajszeleteket tegyük egy hőálló üvegtálba. Az ötfűszerrel szórjuk meg és az olívaolajat és szójaszószt csurgassuk rá. A keveréket kézzel alaposan dö
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a gyömbért és a felaprózott hagymákat, majd ebben pácoljuk a húst egy éjszakán keresztül. Másnap a cukr
Az apróhúst és a szalonnát ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a paprikával és az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Az oldalasba a csont mellett 10 cm-es
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban elősütjük. Egy jénai aljára teszünk néhány szeletet, majd megkenjük a kolbászkrém
A darált húst keverjük össze az áztatott zsemlével, a tojással, sóval, borssal. Egy deszkát szórjunk meg zsemlemorzsával, és nyújtsuk ki rajta a masszát. A
30 dkg lisztből kelt tésztát gyúrunk, majd elfelezzük, és kinyújtjuk. Az egyik lapot egy kivajazott tepsibe tesszük, és félkészre sütjük. Eközben a húst fe
A rostélyosokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban mindkét felét átsütjük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd rászórj
Ugrás a lap tetejére >>