A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatva forró olajon átsütjük. Az olaj felét átöntjük egy másik edénybe, apró kockákra vágj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd olajban kisütjük. Ezután egy jénaiba tesszük őket, alátöltjük a bort és kevés vizet, és
A vagdalt húst keverjük össze a tojással, egy kevés zsemlemorzsával, borssal és a petrezselyemmel. Készítsünk a masszából lapos pogácsákat, majd olajban sü
A vagdalt húst keverjük össze a tojással, egy kevés zsemlemorzsával, borssal és a petrezselyemmel. Készítsünk a masszából lapos pogácsákat, majd olajban sü
A hagyma tetejét és alját levágjuk, majd sós vízben 2-3 percig pároljuk őket. A levágott, felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, a
A sertéskarajt 12 szeletre osztjuk. Ráfektetünk egy műanyag fóliát és kiklopfoljuk. Az immáron vékony szeleteket sóval és borssal fűszerezzük, majd lisztbe f
Negyedeljük fel a szilvát, tisztítsuk meg és aprózzuk fel a csilipaprikát. A cukrot karamellizáljuk a vajban; ezzel a mázzal vonjuk be a szilvát, miközben kever
A gombát fél órára forró vízbe áztatjuk, az újhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Leöntjük a vizet a gombáról egy külön tálba, majd felaprítjuk. A
Ugrás a lap tetejére >>