» 1 fej fodros cikória » 4 Crottins de Chavignol (friss kecskesajt) » 4 szelet kör alakú szendvicskenyér » 100 g dióbél » 5 cl olivaolaj » 10 cl borecet » 15 cl dióolaj » 1 kávéskanál csípős mustár
Első lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, az olajat és a mustárt, majd ízlés szerint fűszerezzük. Minden szelet kenyérre 1-1 sajtot teszünk, meglocsoljuk oliva olajjal és előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A salátát elrendezzük a tányéron, megszórjuk dióbéllel, majd leöntjük a szósszal. Végül a közepére tesszük a meleg sajtot.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom