A húst ledaráljuk, mennyisége 30%-nak megfelelő sós vízzel pépesítjük, majd egy napra hűtőbe tesszük. Ezután a szintén pépesített szalonnával és a fűsz
Wokban forrósítsunk fel olajat. Pirítsuk meg benn a fokhagymát, gyömbért, és a mogyoróhagymát. Adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk aranybarnára.
Keverj
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük. Minden szeletet fűszervajjal és mustárral megkenünk, majd feltekerjük őket roládnak és fogpis
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, a csilit és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bord
A húst 5 cm- es darabokra éles bárddal darabold fel.A wokban vagy más vastagfalú,mély serpenyőben a borsszemeket és a sót 5 percig pirítsd.Tedd félre és mozs
Tegyük egy mozsárba az édeskömény- és koriandermagot, a fűszerpaprikát és a borsot. Daráljuk darabosra, majd adjuk hozzá a sót.
A hús bőrét vágjuk be. F
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsat
A fűszereket keverjük össze a szójaszósszal és a mézzel. Tegyük bele a húst, forgassuk meg, majd takarjuk le, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap me
Ugrás a lap tetejére >>