A húst tisztítsuk meg és mindkét oldalát kenjük be olívaolajjal és szórjuk meg oregánóval, kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval és borssal. Fedjük le és tegy
A húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd olajban megsütjük. A fokhagymát összezúzzuk, majd a többi fűszerrel a felolvasztott pecsenyezsírba tesszük. Beletesszük a
A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk.
A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kin
A húst sózzuk, majd megkötjük, mint egy sonkát, és egy kivajazott jénaiba tesszük. Borssal meghintjük, olajjal megkenjük, majd sütőbe tesszük, és megpirítj
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpáro
A húst kicsit kiklopfoljuk, és a széleit bevagdossuk. Megsózzuk majd lisztbe forgatjuk. Az olaj felét felforrósítjuk, majd beletesszük a húst. Addig pirítjuk mi
A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, rálocsoljuk a vajat, majd 5-8 percig grillezzük. A gombát felkockázzuk, majd vajon megpároljuk. A petrezselyemzö
A húst hosszában bevágjuk, és besózzuk. A gombát felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon kicsit megpirítjuk, és beletesszük a gombát. Amikor megpi
Ugrás a lap tetejére >>