A húst kicsontozzuk, az inas részekre szórjuk a pácsót, majd 2 napig érleljük. Ezután ledaráljuk, összedolgozzuk a többi ledarált hússal és szalonnával. Be
A húst feldaraboljuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, beletesszük a húst és párolni kezdjük. Amikor zsírjára pirult, rászórjuk a paprikát és a fűszereket,
A hagymát megtűzdeljük szegfűszeggel, majd a sonkával és a cseresznyepaprikával együtt kb. másfél órát főzzük. A sonkát és a felcsíkozott kelt egy kivaja
A tojások sárgáját elkeverjük a liszttel, és annyi sört adunk hozzá, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Sóval és őrölt köménnyel ízesítjük. Ezután
A húst ledaráljuk, a szalonnát felkockázzuk, majd az egészet összekeverjük. Jól beledolgozzuk a fűszereket és az összezúzott fokhagymát. Alaposan kimosott se
A fejhúst sós vízben addig abáljuk, amíg megpuhul, majd a zsíros részét és a májat ledaráljuk. A soványhúst felkockázzuk, majd a darált húshoz adjuk a meg
A sonka forgójai közé kis lyukat fúrunk, ezekbe sót szórunk, majd az egészet bedörzsöljük a pácsóval, és 5-6 napig pihentetjük. További 6 napig pácoljuk,
A szalonna tetején található mirigyeket eltávolítjuk, majd a fokhagymával együtt egy lábosba tesszük. Feltöltjük vízzel, majd 70 C-on előfőzzük. Miután ki
Ugrás a lap tetejére >>