Klopfoljuk ki a szeleteket, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A felforrósított vajban kisütjük a szeleteket, majd a megmaradt z
A hússzeleteket kiklopfoljuk, egyik oldalukat megkenjük a mustárral. A felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, majd a húsra tesszük, felgöngyöljük és megtűzz
A megalvadt vért felkockázzuk, majd a zsíron megpirított hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Ezután felöntjük a borral, készre p
A húst kicsontozzuk, felszeleteljük, a szeleteket bevagdossuk és kiklopfoljuk. Ezután a kolbászt ledaráljuk, és hozzákeverjük az összenyomott főtt tojásokat,
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, a felcsíkozott húst. Ehhez adjuk az összepréselt fokhagymát, a fűs
A darált húst keverjük össze gyömbérrel és sózzuk- borsozzuk. Távolítsuk el a citromfűről a kemény buroklevelet, majd szeleteljük minél apróbbra és dolgo
Az oldalast puhára főzzük, majd a megmaradt levében sárgaborsópürét főzünk, hozzáadva a hagymát és a lisztet is. Végül az oldalast, a pürét salátával
A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük. Ezután az összeset lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékban megp
Ugrás a lap tetejére >>