A rostélyosokat bekenjük sóval, borssal. Ezután a marhahúst ledaráljuk, majd összekeverjük a felaprított petrezselyemmel, a tejföllel és a fűszerekkel. Ezzel
Keverjük össze a juharszirupot, az olajat, az ecetet és a mustárt. Forgassuk bele a bordákat, fedjük le, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a grill
Edényben pároljuk meg a felkockázott és enyhén megsózott hagymát. A szűzérmét enyhén sózzuk, borsózzuk meg, majd mustárban forgassuk meg. A megpárolódott
A fokhagymát zúzzuk péppé, és a borssal együtt keverjük az olajba. A hús mindkét oldalát kenjük be az olajjal, fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe. A
Forrásban lévő vízben pároljuk meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg és vágjuk cikkekre.
A paprikakrémet jól összedolgozzuk a köménnyel, a zúzott fo
Az összepréselt fokhagymához keverünk egy mk. sót, pirospaprikát és borsot, majd az elfelezett dagadót ezzel kenjük be. Ezután feltekerjük, megkötjük, és 30
A húst hosszában két helyen majdnem teljesen végig bevágjuk, majd összefonjuk és megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd megkenjük vajjal, és mindké
Egy lábosban összekeverjük a ribizlizselét, a bort, a narancslevet, a mustárt, majd beletesszük a gerezdekre szedett narancsot, és mártást főzünk belőle. A so
Ugrás a lap tetejére >>