Irdaljuk be a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és hintsük meg a rozmaringgal. Ezután helyezzük egy kiolajozott edénybe és locsoljuk rá a bort. Előmel
Először is a borsót éjszakára áztassuk be, majd csöpögtessük le.
A megtisztított húst engedjük fel a vízzel és ha felforrt pároljuk egy órán át. Majd a
Klopfoljuk ki a húsokat, fűszerezzük sóval és borssal. Félig vágjuk be a szeleteket, hogy szétnyitva egy nagyot kapjunk. A szeletek egyik felére tegyünk sonkát
A szalonnát és a húst ledaráljuk, majd az összes fűszert hozzákeverjük. Alaposan elkeverjük, hogy ne legyen csomós, majd bélbe töltjük. Egy napig szikkadni
Az összes húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket és az összepréselt fokhagymát. Az egészet bélbe töltjük, majd füstöltjük, és hűvös helyen t
A sertéshúst tenyérnyi darabokra vágjuk, majd az összes fűszerrel bekenjük, valamint a cukrot és az összepréselt fokhagymát is rákenjük. Így állni hagyjuk
A húst felszeleteljük, majd vesszőkosárba tesszük egy napig, hogy a víz kicsurogjon belőle. Ezután ledaráljuk, majd az összes fűszert, az összepréselt fokhag
Az oldalas széleit levágjuk, hogy négyszög alakú legyen, majd kicsontozzuk, besózzuk. Mindkét oldalát bedörzsöljük a pácsóval, majd 2 napig így pihentetjük
Ugrás a lap tetejére >>