Fogjunk egy serpenyőt, és pirítsuk meg benne kevés vajon a besózott, kockákra vágott húst. Adjunk hozzá annyi tejet, hogy az teljesen ellepje, majd tegyük bele
A szilvákat megmossuk, magjukat eltávolítjuk, majd a mag helyére teszünk egy-egy megmosott, elfelezett ringlót. Ezután ezeket begöngyöljük a szalonnákba. Fogpi
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, sóval, borssal, szegfűborssal bedörzsöljük, majd olajban kisütjük. Eközben a hagymát megpirítjuk, majd ezt a fokhagymá
a hozzávalókat öszeontjuk megfözük külön a rizst és a bolonyai hust majd össze keverjük tepsibe öntjuk és megsükjük kb 5 perc és a tetejére sajt tejföl
Serpenyőben megmelegítjük az olajat, a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne, majd megsózzuk, borsozzuk, és felöntjük a forral. 5 percig közepes láng
A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, majd teljesen puhára pároljuk. Ezután
A húst egybe hagyjuk, sót, borsot szórunk rá, majd olajon mindkét felét megpirítjuk. Hozzátöltjük a bort és kevés vizet, majd beleteszünk egy elfelezett hagy
A borsokat mozsárban összetörjük, majd a sózott húsokat ebbe forgatjuk, és olajon megpirítjuk őket. Ezután hozzáadjuk a vajat, és így készre sütjük. Eköz
Ugrás a lap tetejére >>