A húst megtisztítjuk, felszeleteljük,
sóval,
borssal, szegfű
borssal bedörzsöljük, majd olajban kisütjük. Eközben a
hagymát megpirítjuk, majd ezt a
fokhagymával együtt a hússzeletekre tesszük. A
liszthez hozzákeverjük a
tojást, a Rama
margarint és a
tejfölt, majd
sózzuk, és tésztát gyúrunk belőle. Fél órát állni hagyjuk, majd kinyújtjuk és felszeleteljük. 2-2 karajszeletet egymásra teszünk, Piros Arannyal bekenjük, majd egy tésztaszeletbe tesszük, és behajtjuk. Ezután a
tojással kenjük meg, majd újból ráhatjuk a tésztát, és így is bekenjük a
tojással. Tepsibe tesszük az összeset, majd készre sütjük, és ízlés szerint valamilyen párolt zöldséggel kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>