A húsokat ledaráljuk, majd az összes fűszert hozzákeverjük. Ezután egy napig állni hagyjuk, majd bélbe töltjük őket úgy, hogy párba legyenek. Füstöltjük,
A húst felkockázzuk, rászórjuk a sót, borsot, a paprikákat és az összepréselt fokhagymát, majd az egészet ledaráljuk. Ezután bélbe töltjük, majd füstölj
A ledarált húshoz keverjük a felaprított hagymát, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. Ezután alufóliára tesszük, mellé teszünk egy szál kol
A padlizsánt megmossuk, szárát levágjuk, hámozatlanul 1/2 cm vastagon felkarikázzuk, fél órára besózzuk, hogy kesernyés levét kidobja. A húst leöblítjük,
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzu
A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd olajat forrósítunk, és megsütjük benne a húst.
Az almát meghám
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral, majd vajon elősütjük. Ezután körberakjuk a felkarikázott hagymával, és sütőbe tesszük. Miután kissé
Az olajat felforrósítjuk, és a lapockát átsütjük. Felszeleteljük a hagymát és a lapockához adjuk. Hozzáöntjük a húslevest, majd 20 percig főzzük. A pór
Ugrás a lap tetejére >>