A húst felszeleteljük, majd bevagdossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. Ezután a felaprózott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és így megpároljuk. K
Az apróra vágott hagymát és a felcsíkozott húst kevés olajon kicsit megpirítjuk, megszórjuk ételízesítővel, és amikor a hús kifehéredik, felengedjük kev
A herékről eltávolítjuk a hártyát, majd sós vízben előfőzzük, leszűrjük. A felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, fel
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd kevés vízzel felöntjük, és
A burgonyát héjában meg kell főzni, majd, mikor félkemény, akkor meg kell hámozni. Fel kell vágni karikára. Egy jó nagy tepsibe be kell helyezni a savanyú káp
Főzzük ki a tésztát bő, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Süssük benne 4 percig
A kuktába feltesszük főni a csülköt, majd ha teljesen megpuhult, kicsontozzuk és felkockázzuk. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirí
A húst felcsíkozzuk, majd a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk. Ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a húst, a lecsót, az összep
Ugrás a lap tetejére >>