A sertéslábakat keresztbe feldaraboljuk, zsíron elősütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát. A pirospaprikával, sóval, köménnyel és az összepréselt f
A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, majd ha már kifehéredett hozzáadjuk a zellert. 5 perc eltelt
A felsálat felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben zsíron megpirítjuk a sertéshúst, majd vizet öntünk hozzá, és puhára pároljuk. Ha te
A hússzeletekre egy rést vágunk, majd egy tálban összekeverjük a felaprózott májat, a mustárt, a petrezselymet és a fűszereket. Ezzel megtöltjük a húsokat,
A húst kicsontozzuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát átsütjük. Ezután egy kivajazott jénaiba tesszük, és mindegyik hússzeletre egy-egy b
Tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük, és 20 percig állni hagyjuk. Felolvasztunk egy üstben 2/3-nyi olajat és 1/3-nyi zsírt, és eb
A tojásokat a tejföllel és sóval kikeverjük, majd gőz felett keverjük, amíg összeáll. A húst szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjü
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a krumplit meghámozzuk, lereszeljük, és elkeverjük a felaprózott hagymával, sóval, borssal, a
Ugrás a lap tetejére >>