A sonkát megtisztítjuk, majd besózzuk, bedörzsöljük a fokhagymával. Az összes fűszert rászórjuk, majd a hagymát és az összetört babérleveleket is rátessz
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a lereszelt hagymát, a tojásokat, a bort, a lisztet és az
Malac bőrét behasogatjuk, megtűzdeljük szalonnával és fokhagymával. Tepsiben, vízzel elkevert zsírral betoljuk a kemencébe. Párszor meglocsoljuk és sózzuk.
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük
A malac bőrét egy éles késsel lekaparjuk, de vigyázzunk, hogy ne sértsük fel. Utána a húsát leöblítjük. Csak a belsejét ízesítsük sóval és majoránnáv
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. A húshoz keverjük a tojásokat, a felaprózott snidlinget, a mandulát, a vöröshagymát, a beáztatott keny
A karajt 2 cm-es darabokra vágjuk, a zellert felaprítjuk, a sárgarépát vékonyan felszeleteljük. Egy lábosba beletesszük a zöldborsót, a zellert, a sárgarépá
A fólia alatt vékonyra klopfolt szeleteket sóval és borssal fűszerezzük. A mandulát és a zsemlemorzsát összekeverjük, a lisztet és a felvert tojásokat is kü
Ugrás a lap tetejére >>