A bordákat verjük ki egy kicsit, sózzuk meg, és forgassuk lisztbe. Forró zsírban hirtelen süssük ki.
Köretként burgonyát kínáljunk.
Az előkészített hússzeleteket kevés zsiradékon nagy lángon hirtelen pirosra sütjük. A húst sütés előtt megforgathatjuk lisztben, így laktatóbb az étel. Ez
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd 4 szeletre 1-1 karika hagymát és egy-egy szelet szalonná és sonkát teszünk. Ezeket megsózzuk, majd a megmaradt szeletekre must
40 deka lisztet elegyítünk 1 csomag sütőporral, majd deszkán összegyúrjuk 1 egész tojással, 15 deka zsírral, kávéskanálnyi sóval és annyi tejföllel , hogy
A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük. Ezután a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagym
A darálthúshoz keverünk 3 tojást, a tejet, sózzuk, borsozzuk, majd fél órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután gombócokat csinálunk belőle, bepanírozzuk, maj
A pecsenyét elfelezzük, kiklopfoljuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát. Ezt elsimítjuk a pecsenyé
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd a felére sajtot és almaszeletet teszünk. A hússzeletek másik felével betakarjuk ezeket, majd hústűvel vagy fogpiszkálóval me
Ugrás a lap tetejére >>