A rostélyosokat kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a ledarált marhahúst szintén sóval, borssal ízesítjük, majd ezt a rostélyosra kenjük. Erre kerü
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a kakukkfűvel, majd mindkét felüket 8-8 percig sütjük kevés olívaolajban. Eközben a maradék olajban megfonnyasztjuk a
A karajt süssük körbe, és hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, az olajbogyót, és fektessük rá a húst. Kenjük
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bordákat, maj
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, fahéjat és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bord
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, gyömbért és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bo
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, köményt és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bor
Az oldalast besózzuk, borsozzuk, olajjal bekenjük, majd sütőbe tesszük és mindkét felét megpirítjuk. Ezután felöntjük vízzel, és így pirosra sütjük, majd
Ugrás a lap tetejére >>