Ízesítsük be az oldalast borssal. Olajozzunk ki egy serpenyőt, és tegyük be az oldalast. Pucoljuk meg és felezzük el hosszában a mogyoróhagymát, majd szórjuk
Először a hozzávalókból puliszkát készítünk. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ebbe beletes
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd zsírban átsütjük, és egy jénaiba tesszük őket. Mindegyikre rakunk egy-egy sonkát és sajtot, majd sütőbe tesszük. Amikor a
A natúran sütött, sózott sertés szeleteket megkenjük tejföllel. A pirított sós-borsos gombát rátesszük, valamint a csíkokra vágott gépsonkát és a reszelt
A húst megtisztítjuk és felcsíkozzuk. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a hagymát. Rászórjuk a pirospaprikát, majd
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajban átsütjük. Eközben a hagymát felkarikázzuk, ezeket is megszórjuk liszttel, majd ezt is megs
A megtisztított húst fűszerzzük a gyömbérrel és tegyük előmelegített sütő rácsára fél órára. Rakjunk valamit alá, ahova le tud csöpögni a zaftja. Ezut
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le, majd tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, tegyük bele az 1 evőkanál olajat, az ötfűs
Ugrás a lap tetejére >>