A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és elősütjük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd meghintjük a pa
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Kenjük meg a húst olajjal, sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg, amíg megpirul, majd tegyük tányérra, és hagyj
A rozmaringot és a zsályát beáztatjuk az olajba. A gomba szárát eltávolítjuk, az almát héjastul kockákra vágjuk, majd mindkettőre citromlevet csorgatunk. A z
A húst és a szalonnát felszeleteljük, majd sóval és borssal ízesítjük. A hagymát vastag, a kolbászt kb. 2 cm-es karikákra vágjuk.
Nyársra húzzuk a húst,
A húst besózzuk, majd megkötjük, mint egy sonkát, és egy kiolajozott jénaiba tesszük. Borssal meghintjük, majd megpirítjuk, és a hőfokot csökkentve pirosra s
Az oldalast befűszerezzük, borssal, vegetával, tárkonnyal jól bedörzsöljük. Fél l vizet, egy doboz sört, 1 dl olivaolajat beleöntünk egy Túri tálba és a h
A húst kiklopfoljuk, majd egy napra sós tejbe áztatjuk. Utána bepanírozzuk, majd 5 dkg Rama margarinon megsütjük.
A maradék Rama margarint, a liszttel és a tejj
A májat vágjuk ujjnyi szeletekre, egy kissé veregessük meg, majd forgassuk lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki.
Burgonyaköret
Ugrás a lap tetejére >>