A megtisztított húst daraboljuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon pirítsuk 20 percig, majd tegyük félre. A zaftjában 5 perc alatt futtassuk
A felkockázott húst, hagymát és répát pácoljuk be a vörösborba. Adjuk hozzá az egyik fűszercsokrot és letakarva egy napig pihentessük e hűtőben. Ezután sz
A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára. A hús zaftját d
A felaprított fokhagymát dolgozzuk össze a fűszerpaprikával, a mustárral, sóval, borssal, egy kis fűszerkeverékkel és cayenne-borssal.
Az olívaolajon néhány
A húst szeletekre vágjuk, sóval, borssal, és összetört fokhagymával bedörzsöljük, majd átsütjük. Lefedjük, és megsütjük. A hagymát felkarikázzuk, majd
Szeleteket dörzsöljük be sóval, borssal, egy-egy szalonnacsíkkal és fokhagymával alufóliába csomagoljuk. Krumplikat is csomagoljuk alufóliába, a tojásokat ped
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban készre sütjük. A rizst sós vízben megpároljuk, a felkarikázott zöldségeket pedig megdinszteljük. Hozzáad
Kenjük be a húst olajjal, fűszerekkel és tegyük egy tálba. Rakjuk a rostélyra, és párszor forgassuk meg. Szórjuk meg sóval, borssal és tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>