A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy-egy szelet mortadellát és sajtot teszünk rá. Egy tálban a túróhoz keverjük a kockasajtot és a felaprózott pet
A burgonyát egy fazék forró vízben főzzük puhára 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. Adjunk hozzá 2 evőkanál vajat és a tejet. Készítsünk p
A húst nyolc szeletbe vágjuk, és alaposan kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, egy órára behűtjük. Közben a burgonyát meghámozzuk, a reszelő középső (durva) fo
A kiveregetett hússzeleteket dörzsöld be a fűszerkeverékkel, és hagyd pihenni kis ideig. Ezt követően babérlevéllel és karikára vágott hagymával rétegezd e
A medvehagyma leveleket alaposan mossuk meg és vékony csíkokra vágjuk fel. A szalonnát zsírjára sütssük meg, a 8 db tojásból 5 db-ot kevés sóval és a medveh
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd vajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk, jénaiba tesszük, és a megmaradt zsiradékot rálocsoljuk. Ezután a felaprózott hagy
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összetört fokhagymát, a sót, a szószokat, a cukrot, a rizsbort, a mézet és a fűszerkeveréket. A húst villával v
Héjastul megfőzzük a burgonyát, majd ha kész 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Mellévágunk1 fej vöröshagymát. Olajos serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott
Ugrás a lap tetejére >>