A húst és a szalonnát puhára főzzük, majd ledaráljuk őket. Ehhez hozzákeverjük a megfőtt rizst, a vért, a megpirított hagymát és a fűszereket. Az egészet
A megtisztított sonkát besózzuk, bedörzsöljük a pácsóval, majd két napig állni hagyjuk. Ezután 4-5 héten át pácoljuk, közben néha megforgatjuk. Érlelés
A sertés szeleteket besózzuk majd klopfoljuk. Ezt követően panírozzuk a szeleteket, majd 170 C fokon kisütjük. A burgonyát megfőzzük ha megvan leszűrjük. A h
A húsokat vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával jól bedörzsöljük.
A zsírt felforrósítjuk és sütjük benne a szeletek mindkét oldalát
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Eközben a combot felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd a fűszerekkel beszórjuk. Min
Fogunk egy tálat, beletesszük a húsokat, majd sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel ízesítjük. A tejbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, majd ezt is a húshoz keverj
A húst és a szalonnát sós vízben megfőzzük, majd kiszedjük, és a levében megfőzzük a kölest. A hagymát felaprítjuk, és zsíron megpirítjuk. A húst, szal
A húst, a májat, a szalonnát és a koktélvirslit szeletekre vágjuk. Az uborkát és az almát négy részre vágjuk, a hagymát vastagon felszeleteljük. Felváltva
Ugrás a lap tetejére >>