A húsokat vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával jól bedörzsöljük.
A zsírt felforrósítjuk és sütjük benne a szeletek mindkét oldalát 5-5 percig.
A vöröshagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. Megpároljuk a serpenyőben maradt zsírban, majd belekeverjük a paradicsompürét, a tejszínt és sűrűre főzzük. A mártást a húsokra öntjük, petrezselyemmel megszórjuk.
Elkészítési idő: kb. 20 perc (+ párolás és sütés)
kb. 295 kcal/1239 kJ/adag
28 g fehérje, 19 g zsír, 1 g szénhidrát
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom