Sós vízben megfőzöm a felszeletelt répát. Amíg fő, addig karajszeleteket kicsit megkloffolom. A sajtból egy vastag szeletet a húsra helyezek, majd szépen össz
A felaprózott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és karalábét. Felöntjük a tejszínnel és a tejföllel, sózzuk, borsozzuk.
Az abálólében addig főzzük a kölest, amíg kifakadnak, de nem teljesen puhák. Ekkor sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a főtt, felkockázott szalonnát. Az egészet
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd mindegyikre vágunk egy rést. Ezután a borsót megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprózott petrezselymet, és ráöntjük a tojás
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk, és így kisütjük. A húsokat 1-1 szelet kenyérre tesszük. A megmaradt zsiradék
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a mustárral, majd mindegyiket kisütjük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk az elfelezett barackokat, majd hozzáöntj
Húsleveskockás vízben megfőzöm a kelbimbót. Amíg puhul, felszeletelem a zsemlét, bedörzsölöm 1 fej fokhagymával és egy serpenyőben forró olajon megpirítom
A húst megmossuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és úgy 2 órán át állni hagyjuk benne. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, lerakjuk a szalonnákat, rá a húst,
Ugrás a lap tetejére >>