Keverjük össze a babot, a paradicsomot, a feta sajtot, az oregánót és 1 evőkanál olajat. Sózzuk, borsozzuk. Hevítsük fel a grillserpenyőt. Locsoljuk meg a szű
A májat felszeleteljük, fűszerekkel ízesítjük, olajjal megkenjük, majd grillen jól átsütjük.
Burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.
Az olajhoz keverjük a citromlevet, a szószokat, az összepréselt fokhagymát és a borsot, majd fél órát ebben pácoljuk a húst. Ezután grillen készre sütjük,
Készítsük elő a parazsat, állítsunk a közepébe csepegtetőtálat, és töltsük meg félig vízzel. a faszilánkot csepegtessük le, és dobjuk a parázsra. A son
A húst megkenjük mustárral, majd 10 percig grillezzük. Közben a paprikás olajjal többször megkenjük, és friss salátával kínáljuk.
A felkockázott húst olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a borsót, a paprikát és a felkarikázott répát.
felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a lereszelt hagymát. Eközben a húst felkockázzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütj
Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 evőkanál olajban,adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott húst,keverjük jól át
Ugrás a lap tetejére >>