A húst csíkozzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, és zsírban pirítsuk meg, tegyük hozzá a húst. Ízesítsük sóval, borssal, majoránnával. Öntsünk alá egy k
A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Felöntjük 2 dl vízzel, kész
A húst 12 szeletre felvágjuk, majd kiklopfoljuk, besózzuk. A krumplit lereszeljük, a kolbászt felcsíkozzuk, majd megszórjuk a felaprózott petrezselyemmel, és hoz
A karajt megszórjuk a sóval és a borssal, majd bekenjük a mustárral, és vajban átsütjük. Ezután aláöntjük a bor felét, így párolni kezdjük. Eközben a ha
A húsokat kiklopfoljuk, majd fokhagymás-sós tejbe tesszük őket, és egy órán keresztül benne hagyjuk. Eközben az újhagymákat felkarikázzuk, és ezeket cukros-
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután egy tálban összekeverjük a lereszelt hagymát, a tojásokat, a bort, a lisztet és az összes fűszert. A húsok
A rostélyosokat kiklopfoljuk, majd a szalonnaszeleteket rátűzzük. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük mustárral, majd félpuhára sütjük. Eközben a felaprózott h
A májat szeletekre felvágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a lisztben megforgatjuk, és olajban kisütjük. A hagymával ugyanígy teszünk, miután felkarikáztunk
Ugrás a lap tetejére >>