A húst elnegyedeljük, majd mindegyik szeletet felszúrjuk és sózzuk. A szalonnát bevagdossuk, majd megsütjük, és rátesszük a felaprózott fokhagymát. Ezeket a
A húst felszeleteljük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. Sózzuk, rátesszük a felkarikázott hagymát, majd a majoránnával, a köménnyel, a borssal és a paprik
A húst kicsontozzuk, a zsírt leszedjük róla, és úgy vágjuk be, hogy amikor szétterítjük, egy nagy téglalap alakú lapot kapjunk.
A főtt tojásokat felaprít
A sertéskarajt felszeleteljük, kikloffoljuk, besózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. A szeletelt gombát hagymával és a bébirépás zöldséggel megpároljuk, hagyju
A húst kicsit kiklopfoljuk. A hagymát felaprítjuk, a szalonnát csíkokra vágjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Az uborkát és a gombát felszeleteljük, majd a sz
A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, tegyük bele a húst, fedjük le, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillen.
Saláta:
A húst megmossuk, majd fűszerekkel ízesítjük. Olajjal megkenjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Utána grillen jól átsütjük.
Sültburgonyával, salátáva
A kolbászokat villával megszurkáljuk, majd grillen készre sütjük. Közben többször megkenjük az olajjal, majd azonnal kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>