A szilvát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap a felével beterítjük a dagadót. Sóval, borssal megszórjuk, majd az egészet feltekerjük, és megkötjük. A fe
A felaprózott hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, paradicsompaprikát és sárgarépát. Sózzuk, majd felöntjük vízzel. Amikor
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a köménymaggal, mustárral és fokhagymával. Ezután egy tepsibe alufóliát teszünk, erre
A májat vágjuk metéltre. A hagymát karikázzuk fel, és pirítsuk meg a zsírban. Szórjuk meg borssal, majoránnával, majd tegyük rá a maját, és kevergetve pir
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát ( tegyük félre a reszelt sajt felét és 1 tojássárgáját), majd hagyjuk pihenni. Időnként, mint a pogácsatésztát tö
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. A bőrös oldalával lefelé rakjuk a húst egy vágódeszkára. A sajttal és rozmaringgal egyenl
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd egy tűzálló tálba tesszük. A póréhagyma fehér részét felszeleteljük, és rászórjuk a húsra. Rátesszük a
A tarját ledaráljuk, majd hozzákeverjük a tejfölt. A karajt megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd kiklopfoljuk. Minden szelet közepére sonkakrémet rakunk, majd felt
Ugrás a lap tetejére >>