A karajt 2 cm-es darabokra vágjuk, a
zellert felaprítjuk, a
sárgarépát vékonyan felszeleteljük. Egy lábosba beletesszük a zöldbor
sót, a
zellert, a
sárgarépát, és felöntjük a levessel. Lefedjük, és kis lángon a zöldségeket puhára főzzük. Leszűrjük, 1 csésze levet félreteszünk. Olajat melegítünk, megpirítjuk benne a
mandulát, és félretesszük. Ebbe az edénybe öntünk még olajat, és a húskockákat megpirítjuk, és meg
sózzuk. A
kukoricakeményítőt elkeverjük a
cukorral, a
szójaszósszal, és fél pohár
vízzel. A húshoz hozzáadjuk a zöldségeket, a keményítős keveréket, és a csésze zöldségelvet. kevergetve besűrítjük. Hozzáadjuk a
mandulát, és még 5 percig főzzük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra
Nehézségi fok: közepes
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>