» 8 szelet fehér toastkenyér » 4 szelet sovány sonka » 17,5 dkg gruyere sajt, vékonyra szeletelve » kevés vaj » őrölt fekete bors
Egy grillsütőben pirítsuk meg 4 kenyér mindkét oldalát és a másik négy kenyérnek csak az egyik felét.
Vajazzuk meg azokat a szeleteket, melyeknek mindkét oldalát megpirítottuk. A sonkát és sajtot tegyük rá, majd borsozzuk meg.
A maradék kenyereket a pirított felükkel lefelé tegyük a sajtra és a szendvicsek tetejét süssük szép aranybarnára. Átlósan vágjuk ketté a kenyereket háromszög formára.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom