A cukrot a
tojásokkal kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a
kakaóval elkevert
lisztet és az olvasztott
vajat. Ki
vajazott, ki
lisztezett tortaformába simítjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük. Amikor kész, te
tejére
lisztet hintünk, és letakarjuk.
Krém készítése: a cukrot a
kakaóval, a
tejszínnel és 2 dl
tejjel felforraljuk. A maradék
tejhez hozzákeverjük a
lisztet és a
tojássárgáját. Lassan belekeverjük a
kakaós
tejet, forrpontig hevítjük, majd kihűtjük. Utána hozzáadjuk a Rama
margarint és a rumot.
A tésztát 4 lapba vágjuk, megtöltjük, és bevonjuk a krémmel.
A
csokoládét gőz felett megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, majd a torta te
tejére simítjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>