» 1 zöld csilipaprika (kimagozva és apróra vágva) » 1/2 kígyóuborka » 2 dl joghurt » 1 gerezd fokhagyma (összezúzva) » 2 evőkanál friss, apróra vágott menta » só
Az uborkát hámozzuk meg, magozzuk ki, majd gyaluljuk le. Facsarjunk ki belőle annyi vizet amennyit csak tudunk, tegyük át egy tálba, és keverjük el a joghurttal, a fokhagymával, a mentával, a chilivel és a sóval. Az így kapott mártást tegyük hűtőszekrénybe, majd hidegen tálaljuk sós kekszek, chipsek, tortillák mellé.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom