A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd felszeleteljük. A káposztát elkezdjük párolni. Az almák magházát eltávolítjuk, majd elnegyedeljük őket. A hússzele
A karajt felszeleteljük úgy, hogy nem választjuk el teljesen a szeleteket egymástól. Ezután meghintjük sóval, majd az összes szelet közé egy-egy szelet almát
A húst felszeleteljük, sózzuk, majd zsírban átsütjük. Eközben egy jénai aljára tesszük a szalonnaszeleteket, és erre tesszük a felkarikázott hagyma egy rés
A sertésbordát felszeleteljük, majd zsírban átsütjük, és félretesszük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a gombát
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, majd mindegyiknek az egyik felére tesszük a megtisztított almakarikákat. Erre fahéjat szórunk, majd összezárjuk és megtűzzük
A májat szeleteljük fel. A szalonnát vágjuk szeletekre, és vágjuk be bőréig. Zsírban süssük át, majd tartsuk melegen. A májat mártsuk lisztbe, és ebben a z
A hagymát és a szalonnát a hússal együtt daráljuk le, majd keverjük össze a tojással, a reszelt sajttal és a fűszerekkel. Adjunk hozzá vízben áztatott zseml
A karajt középen kifúrjuk, majd a kifúrt húst a tarjával együtt ledaráljuk, és sózzuk, borsozzuk. Ezt visszatöltjük a karajba, majd az egészet egy tepsibe t
Ugrás a lap tetejére >>