» 4 szelet, 3 cm vastag karaj » 50 g egész fekete bors » 4 gerezd fokhagyma, megtisztítva » 20 g friss kakukkfű » 1 friss csilipaprika » 20 ml balzsamecet » 90 ml olívaolaj
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A hús széleit három helyen metsszük be. Mozsárban őröljük meg a borsot, a fokhagymát, a kakukkfüvet és a csilit. Öntsük hozzá az ecetet, az olajat, és keverjük pépesre. Kenjük be vele a hús mindkét oldalát.
Zárt sütőben süssük a húsok mindkét oldalát 3-3 percig, majd indirekt hő felett süssük még 6 percig.
Elkészítési idő: 22 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom