Grillezett zöldségek és sajt grépfrútöntettel recept
Hány személyre: 4 személyre
» Öntet: » 1 csésze alacsony zsírtartalmú créme fraiche vagy tejföl » 4 ek. finomra vágott bazsalikom » fél pink grépfrút, meghámozvaa, és finomra aprítva, leve felfogva » só és frissen őrölt bors » Zöldségek: » 1 piros, 1 sárga, 1 zöld kaliforniai paprika, négybe vágva » 1 padlizsán felszeletelve » 1 cukkini hosszában felszeletelve » fél csésze extra szűz olívaolaj » 1 halloumi sajt » friss bazsalikomlevelek a tálaláshoz
Öntet:
Keverjük össze a créme fraiche-t, a bazsalikomot és a grépfrútot. Sózzuk, borsozzuk.
A grillsütőt melegítsük elő.
Kenjük meg a zöldségeket olajjal, és grillezzük meg a paprikákat, a padlizsánt, és a cukkinit. Vegyük le a grillről, és tegyük félre. a halloumit vágjuk 8 szeletre. a grillsütőt kenjük meg olajjal, tegyük rá a halloumit, és grillezzük meg. Tegyük tányérra az össze hozzávalót, és locsoljuk meg az öntettet, és díszítsük a bazsalikomlevelekkel.
Előkészület: 30 perc.
Sütési idő: 30 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom