Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a keményítőt, majd beletesszük a felkockázott húst. Egy másik tálban a ketchuphoz keverjük a felszeletelt ananászt, az ananászlevet és a chilit. A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk, az újhagymát pedig felkarikázzuk. A leszűrt húst 2-3 percig olajon pirítjuk, majd a ketchupos mártást ráöntjük, és néhány perccel később a szintén megpirított hagymát és mandulát is belekeverjük. Végül párolt rizzsel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom