A
majonézhez a hozzávalókat összekeverjük és, hogy még zamatosabb legyen, turbolyát adunk hozzá, összeaprítva. A vörös
hagymát, a
zellert, és a
sárgarépát megtisztítjuk. Forraljunk vizet úgy, egy nagyobb edényben, hogy később a homárt is teljesen ellepje a
víz. Tegyük bele a
sárgarépát, a vörös
hagymát, és egy szál
zellert, majd alaposan
sózzuk meg. A homárt 13 percig hagyjuk benne a forrásban lévő
vízben, majd szedjük ki, majd a zöldségeket is szedjük ki, és várjunk ameddig kihűl, s utána vágjuk fel őket kockákra. A megmaradt
zellert vágjuk fel csíkokra, és helyezzük el az ízletes homáron. A végén a finomra főtt zöldségekkel, és a házilag készített
majonézzel tálaljuk.
Szerző:
Edina Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>