A felaprózott hagymát zsírban megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, köménymaggal és fokhagymával ízesítj
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap a csülökkel együtt puhára főzzük. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benn
A vesét felszeleteljük, a velőt megmossuk, és szintén feldaraboljuk. Zsírban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a vesét, majd a velőt, megfűszerezzük, és ké
Kizsírozott tepsibe rakjuk a felaprított zöldségeket, fűszereket, citromhéjat, és a szalonnával töltött húst, majd megpirítjuk. Ha a hús megpuhult, lábosba
A brokkolit mossuk meg és szedjük rózsáira, a káposztát gyaluljuk le.
A kukoricakeményítőt dolgozzuk össze a szósz felével és kanalazzuk egy edénybe. Rakju
Elkészítését lásd a marhafartő receptjénél, csak a znaimi marhasült mártásába felkarikázott savanyú uborka is kerül.
A felkockázott húst olajon átpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük. Néhány perccel később felöntjük
A felcsíkozott húst nagy lángon megpirítjuk, majd a felkarikázott pórét és a felszeletelt fokhagymát hozzáadjuk. Felöntjük fél liter vízzel, sózzuk, borsoz
Ugrás a lap tetejére >>