A hús mindkét oldalát átsütjük, majd egy edénybe tesszük a répával, a hagymával és a mazsolával.
Alaposan dolgozzuk össze a vizet az ecettel, a mézzel, a
Főzzük meg, majd aprítsuk fel a szívet, és a tüdőt. Vágjuk össze a petrezselymet, capri bogyót, uborkát, babérlevelet, fokhagymát, hagymát, és adjuk hozzá
A besózott oldalast 2-3 órára vízbe áztatjuk, majd egy liter vízben kb. 2 órát főzzük. Eközben egy jénaiban megolvasztjuk a zsírt, belerétegezzük a káposz
A húsokat megmossuk, feldaraboljuk, megfűszerezzük, és feltesszük főni. Rántást készítünk zsírból, és lisztből, majd hozzáadjuk a hagymát, citromhéjat,
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, és a húst. Pár dl vízzel felöntjük, és ha már puha a hús, a tejföllel kevert lisztet és a citrom
A húst kikloffoljuk, a hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és a húsra öntjük. Az egészet puhár
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirí
Főzés előtt készíts elő mindent.A húst, zöldségeket szeleteld egyenletes vékony csíkokra vagy kockákra. Forrósítsd fel a wokot vagy teflonserpenyőt. Csöp
Ugrás a lap tetejére >>